torstai 1. toukokuuta 2014

Tervetuloa, löydät kaikki edulliset pikalainat ja muut lainat vuonna 2014 klikkaamalla tätä linkkiä:

Vippipaikat.org !


Nykyään suurempaa ja pienempää luottoa saa halutessaan melko kätevästi ja liukkaasti kymmenistä pikalainapalveluista. Useat tällaisista firmoista lainoittavat ainoastaan pienehköjä, enintään 1000 euron pikavippejä, mutta on myöskin paljon lainafirmoja joidenka luottorepertuaariin sisältyy suuret luotot.

Pikalaina on nopea laina, jonka saa tilileen hetkessä ja ilman vakuuksia.

http://www.vippipaikat.org/vippi.php

Luottomarkkinoilla on samoin suuri määrä kulutuslainoja, jotka ovat ilman vakuutta. Tällaisen lainan saamiseen saattaa riittää vakituinen osoite Suomessa, luottokelpoisuus ja täysi-ikäisyys. Monesti silti kahdenkin tuhannen euron luoton ottaminen edellyttää riittävän suuruisia säännöllisiä tuloja. Lainanantaja useimmiten myös vaatii todistuksen jatkuvaluonteisista palkkatuloista.

Pikalaina on kätevä lainasumma raha-ahdinkoon

Kotimaassa toimii tänä päivänä kymmeniä luottojen tarjoamiseen keskittyneitä yhtiöitä, mitkä tarjoavat pelkästään pienehköjä, usein korkeintaan muutaman satasen pikavippejä, joita kutsutaan useimmiten nimityksillä vipit, pikalainat ja pikavipit. Tällainen pieni lainaraha on melkein aina vakuudeton, ja lainan saamiseksi riittää monesti vakituinen asuminen Suomessa ja kelpoisuus lainaan. Kelpoisuus luottoon todellisuudessa tarkoittaa sitä, ettei asiakkaalla ole maksuhäiriöitä ja hän on suorittanut aikaisemmin raha-asiat moitteettomasti. Tämänkaltainen usein 50-1000 euron pikavippi on suosittu. Pikavipin voi ottaa hetkessä omalle tililleen, mutta pikavipin joutuu niin ikään hoitamaan lainafirmalle suhteellisen lyhyessä ajassa. Pienlainoissa takaisinmaksuaika on yleensä kahdesta viikosta kuukauteen.

Pikalaina on maltillisesti hinnoiteltua kulutuslainaluottoa rutkasti hinnakkaampi luotto. Pikalainan todellinen vuosikorko% saattaa kiivetä todella korkeaksi riippuen vippiyrityksen velkaehdoista. Siinä tapauksessa kun asiakas ei ole varma pystyykö lainan maksamaan määräajassa luotonantajalle, asiakkaan on fiksua tarkistaa onko vippiyrityksen yleiset ehdot pikalainan suorittamisen suhteen asiallisia. Jos lainan maksuaika ylittyy eikä vippiä kykene hoitamaan pois, pikalainan korkosumma voi nousta isoksi.

Kun lainarahaa siis haluaa ottaa, on hyvä aina hakea luottoa ensin pankista mistä lainasumman voi ottaa lähestulkoon aina kohtuulisemmalla korkotasolla ja muilla lainakuluilla kuin muusta paikasta. Siinä tapauksessa kun lainaa ei joka tapauksessa omasta pankista myönnetä, on fiksua vertailla eri lainafirmojen lainojen kustannuksia ja ottaa kuluiltaan edullisin ratkaisu.

Lainarahaa nostavat monet kuluttajat

Pikalaina on jotakuinkin vaatimaton lainasumma, ja se voi olla euromäärältään esimerkiksi 300 €. Pienlainan saa halutessaan useasti heti omalle tililleen, mutta pikaluoton lainausaika ei ole tavallisesti kovinkaan pitkä. Kotimaassa harjoittaa bisnestä nykyään lukuisa ryhmä pikalainapalveluja, joidenka pikaluottorepertuaariin sisältyy tavallisesti suuri lukumäärä vaihtelevia kulutuslainoja. Pienlainan voi hankkia ilman vakuuksia, toisaalta pikaluoton lainaaminen vaatii joka tapauksessa kelpoisuutta lainaa varten sekä pitkäkestoista asumista kotosuomessa. Tuoreen -13 lakimuunnelman johdosta pienlainayhtiöiden ryhmä kutistui rutkasti, koska pikavipeistä ei tulevina vuosina kyennyt ottamaan siinä määrin isoa korkotasoa kuin mitä aikaisemmin.

Nykyaikana pikalainojen korkosumma on siis aika lailla pienimääräisempi kuin viime vuosina. Useimpien jossain määrin isompien pikavippien korkosumma on nykyisin hyvin usein ihan maltillinen. Fyrkan ottaminen lainaksi on ihan perinteistä, siksi että lukuisilla kansalaisilla on pulaa fyrkasta. Varsinkin kun fyrkkaa kaivataan johonkin arvokkaampaan hankkeeseen, vaikka esimerkiksi parvekeremonttiin, lainaa nostetaan hankkeen tekemistä varten. Rahalainaa on viisasta yleensä aluksi hakea pankista, joskin sitä voi tietenkin hankkia aika lailla asiallisella korolla ja maksuilla muustakin yrityksestä. Kulutusluoton ottamisessa on tärkeää, että tarkistaa ensiksi kykeneekö pienlainan maksamaan luotonantajalle laina-aikana. Tavallisesti jos lainarahaa ei pystykään tilittämään ajoissa rahoittajalle, muodostuu rahavaikeuksia jotka vaikeuttavat taloutta tosissaan nopeasti.

On paha juttu, että nykyään monet suomalaiset joutuvat nojautumaan talousopastajan neuvontaan. Vaikkakin pikalainoja yleensä ajatellaan huonona ongelmana, pikaluotot eivät aina sitä joskus olekaan. Vippiluotto saattaa olla ihan fiksu ratkaisu silloin kun käteistä haluaa lainata kätevästi, eikä pienlainan maksut ole paljoa. On viisasta joka tapauksessa tarkistaa että lainan pystyy maksamaan takaisin laina-aikana.

Verkosta saattaa hakea vaivattomasti lainaa

Netin kautta saattaa selailla nykyisin paljon pikalainapalveluita, joiden avulla on hauskaa tarkastella suurta määrää pikavippejä kustannuksiltaan. Vippien tutkailua on hyvä yleensä toimeenpanna, koska sillä tavoin lähes aina voittaa jonkin verran mammonaa. Useissa tapauksissa näin ns. säästää jopa huomattavia määriä valuuttaa.

Normaalisti olisi toki fiksua, jos pientä lainaa ei joutuisi hakea etenkään arjen maksuihin. Jatkuva fyrkan lainaaminen voi hetkessä olla tie ikävään pikalainakierteeseen, jossa muun muassa lainataan käteistä toisten pikalainojen hoitamiseen. Olisi asiallista, kun omakohtaiset rahajutut saattaisi toteuttaa sillä tavoin, ettei pikalainaa juurikaan koskaan joudu ottaa ainakaan arjen kuluihin, vaan tällaiset jutut pystyisi maksamaan omilla rahataletuksillaan sekä pysyvillä tuloilla.

Valitettavasti nykyisin lukuisilla kansalaisilla on syntynyt rahavaikeuksia, ja nämä suomalaiset lainaavat monesti liian paljon lainaa. Pahimman tapahtuessa uutta lainarahaa kehdataan hankkia toisen lainatun summan lyhentämistä varten. Tuolloin luottokierre on valmis jolloin yksityishenkilö ajautuu usein aivan pian valitettaviin velkapulmiin. Medioissa on sanottu, että yksityishenkilöiden lainavaikeudet mahdollisesti ovat jopa niin pahoja kuin mitä kauan sitten pahaan lamakauden aikaan. Luottoa joutuu silti useat kuluttajat sipaisemaan suhteellisen usein. Perinteinen lainattu summa voi olla esimerkiksi luotto rivitaloa varten. Pitäisi joka tapauksessa tiedostaa, että siinä tapauksessa kun velan lyhentämisen kanssa syntyy ongelmia, olisi hyvä ensiksi ottaa kontakti lainarahan antajaan sekä yrittää neuvotella erilainen lainaratkaisu minkä kautta lainasummaa voisi maksaa ilman pulmia joskus.

Pohjolassa elää verrattain rutkasti niukkaosaisia henkilöitä. Näillä henkilöillä ei tavallisesti ole liikaa hilloa pankkitilillään. Siinä tapauksessa kun rahavarat mahdollisesti ovat finaalissa, ja joka päivän rahareikiin on pakko löytää lisää rahaa, useissa tapauksissa lainataan käteistä jostakin. Lainattu summa saattaa olla vaikka kulutuslaina tai mm. pikavippi. Lainasumman saa melkein aina helposti ja nopeasti pankkitililleen, peräti ilman mitään vakuuksia. Vaikka rahaa olisikin tarpeeksi arjen maksuihin, voi olla että toteuttaa jonkinlainen vähän arvokkaampi hankinta, johon rahat eivät välttämättä riitä. Tämänkaltainen hankinta on mahdollisesti vaikka tyyris lomareissu. Joskus myös tähän hankkeeseen joskus haetaan luottoa. Valuutan lainauksessa ei tietenkään ole mitään epätavallista, pyytäähän lainarahaa melkein joka ikinen asunnon maksajakin. Lainaa on hyvä ensimmäisenä kysyä pankista, josta lainaa saa halutessaan tavallisesti maltillisella kustannustasolla. Jos lainasummaa pitää saada jopa monia tuhansia, on hyvä kilpailuttaa pankkeja. Tällä menettelyllä saattaa hakea korkotasoltaan kohtuuhintaisen lainasumman.

Pikalaina on edelleen haluttu lainatuote

Kotimaassa harjoittaa liiketoimintaa nykyaikana lukuisa ryhmä lainayrityksiä, jotka lainoittavat ei niin isoa ja suurimääräisempää luottoa. Fyrkan tarjoaminen on isoa liiketoimintaa, jossa mammonaa kaipaavista henkilöistä kilvoitellaan ankarasti. Tämän takia niin ikään useimpien luottofirmojen kulutusluotot ovat tänään maltillisesti hinnoiteltu. Silti, ennen luoton hankkimista mm. pieniä lainoja rahoittavalta lainayhtiöltä, on fiksua aluksi riittävältä osin tutustua luottoehtoihin ja lainan prosentuaaliseen korkoon ja muihin lainakuluihin. Kulutusluottoja on viisasta etukäteen verrata, jotta löytää omiin tarkoituksiin edullisen luoton.

http://www.vippipaikat.org/pikalaina.php

Jotta rahavaikeuksia ei lainatun rahan johdosta joskus tulisi, täytyy selvittää että lainatun summan on kykenevä maksamaan luotonantajalle määräajassa. Siinä tapauksessa kun luottoa ei kykene lyhentämään rahoittajalle määräajassa, lopulta saattaa menettää luottotietonsa mistä seuraa loppujen lopuksi vaikeuksia.

Siinä tapauksessa kun vaan pystyy, on asiallista laittaa sivuun fyrkkaa tulevia rahapulmia ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti